Зізнаюся, я один із тих божевільних, хто був там 4-го. Жесть була нереальна, справжня дічь. Двері ледь не вирвали, але я залетів і отримав свій халявний кебаб. Навіть не крінжую, це було весело. Питання до тих, хто вистояв. Як вам сам кебаб? ІМХО, було дуже смачно. Свіжі овочі, соус не розбавлений, а м'ясо пристойне. Чи це просто голод так на мене вплинув?
Я бачив ту чергу з вікна і вирішив, що жоден кебаб у світі не вартий того крінжу. Але ти мене заінтригував про соус і м'ясо. Зазвичай, коли роблять акцію "халява", вони сильно економлять на якості, а ти кажеш - норм? Це значить, що власники реально роблять ставку на репутацію, а не на швидкий навар. Якщо вони свідомо дали топ-якість навіть на відкритті, де був ажіотаж, то це добрий знак. Я радий за тебе, що не просто дарма стояв.
Ось і я про те ж. Бо коли я вже жував його, то думав, що це такий хід. Дати топ-продукт на старті, щоб всі казали "вау" і потім прийшли ще раз, але вже за гроші. Треба тепер подивитися, чи не зіпсується якість за тиждень. Але сам факт, що безкоштовний був смачний - це вже показник, вони не намагалися відверто здешевити акцію.
Я реально був вражений м'ясом - воно було соковите і не сухе. Я боявся, що через таку швидкість готування якість постраждає, але ні. Це викликає довіру. Наступного разу краще приходь на 15 хвилин до відкриття, щоб не стояти в епіцентрі подій.
Добре, ти мене переконав, що варто спробувати вже за повну ціну, коли ажіотаж спав. Раз ти так хвалиш м'ясо, це критично важливо, значить, можна довіряти.
Щоб не прогадати, я раджу тобі взяти щось фірмове, а не класику, наприклад, спробуй їхній мега кебаб з курко https://kebabchik.com/product/323 Він реально того вартий - м'ясо там дуже ніжне і має крутий маринад, він ідеальний.
Обов'язково проси до нього додатковий сирний соус - він гарно доповнює м'ясо, не роблячи його занадто важким. Це не реклама, це просто порада від людини, яка знає, що до чого.
І ще - не замовляй у лаваші, краще спробуй їхню шаурму в питі - м'ясо там здається більш соковитим.
Якщо вони збережуть цю якість і свіжість, це буде новий топчик на Сихові, а не одноденка.